APK Houten

In Nederland is de APK wettelijk verplicht. Het adres in Houten voor uw APK is Bosch Car Service Nieuwenhuijsen.

 

Bij Nieuwenhuijsen in Houten kunt u terecht voor zowel het onderhoud als voor de APK. Sterker nog, bij ons rijdt u binnen zonder afspraak! Wilt u wachten op een APK? Ook dat is geen probleem dankzij onze geavanceerde APK-straat waar uw auto grondig wordt geïnspecteerd. Tot onze vaste klanten rekenen wij enkele leasemaatschappijen die ons – met hun grote vloot – telkens moeiteloos weer weten te vinden.

 

Dus het adres voor APK in Houten: Bosch Car Service Nieuwenhuijsen.

 

Bosch Car Service Nieuwenhuijsen in Houten is lid van de brancheorganisatie Bovag en voldoet daarmee aan strenge kwaliteitsnormen.  Daarnaast stelt ook Bosch Car Service hoge eisen aan haar leden en voert controles uit om de kwaliteit van het netwerk te waarborgen.

 

Zo volgen de monteurs van Nieuwenhuijsen Houten regelmatig de beste technische opleidingen om uw auto optimaal in conditie te houden. Niet de kennis van één enkel automerk wordt getraind maar het gaat om de kennis van de systemen zoals ze in alle auto’s voorkomen. Denk daarbij aan opleidingen in Airco-, Diesel, Benzine-, LPG en Hybridetechniek.

 

Op deze manier worden de monteurs zijn ze altijd geschoold in de meest moderne technieken.